דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 476 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עם קוביות סלמון
סלט עם סלמון אפוי בתנור לצהריים או לערב
  • 1 לערבב את קוביות הסלמון עם כל שאר המרכיבים, להעביר לתבנית עם נייר אפייה, לפזר את השומשום מעל ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 10 דקות.
  • 2 לערבב היטב את כל מרכיבי הסלט (העלים והירקות עם הרוטב) ולהעביר אל קערת הגשה.
  • 3 להוסיף מעל הסלט את קוביות הסלמון האפויות, לערבב בעדינות ולהגיש!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 36.1% 31.3% 25.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב