דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים גבוהה קלה להכנה
עוגת תפוזים גבוהה וטעימה
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים (הלבנים) עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את הסוכר הלבן וסוכר הוניל בהדרגה.
  • 3 מוסיפים את החלמונים (הצהובים) אחד אחד, מיץ התפוזים, השמן, גרידות התפוז והלימון, הקמח, אבקת האפייה והקוקוס (בהדרגה).
  • 4 מעבירים את הבלילה אל תוך תבנית קוגלהוף בקוטר 24 ס"מ (או 2 תבניות אינגליש קייק - אין צורך לשמן), ואופים בתנור החם למשך כ- 50 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים לחלוטין לפני שמגישים ומפדרים מעל באבקת סוכר.
  • 5 מתקבלת עוגת תפוזים גבוהה שהכי טעימה לצד קפה חם בחורף.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לוותר על הקוקוס ולהוסיף יותר קמח במקום, אפשר לוותר גם על גרידות התפוז והלימון, ואפשר להשתמש גם במיץ תפוזים מבקבוק (אבל עדיף סחוט טרי).

ציוד נדרש: משקל מטבח ביתי (מומלץ), תבנית קוגלהוף (תבנית אנג`ל - עם חור באמצע) בקוטר 24 ס"מ (או 2 תבניות אינגליש קייק).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 25.4% 9% 64.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב