דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (בקוטר 4.5 ס"מ (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אלפחורס הכי טעימות בעולם
עוגיות אלפחורס כמו של הקונדיטוריות הטובות ביותר
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות טורבו.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה ואבקת הסוכר עד שמתקבל קרם חמאה אחיד. מוסיפים את החלמונים אחד אחד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. שימו לב: חשוב לגרד מדפנות המיקסר את המסה כדי שהכל יתערבב כמו שצריך.
  • 3 מוסיפים את הקמח, הקורנפלור, ואבקת האפייה, ומערבבים ערבוב קצר מאוד רק עד לקבלת בצק.
  • 4 מעבירים את הבצק לשיש ומאחדים בכמה תנועות אחדות. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך כשעה לפחות.
  • 5 מרדדים לעובי של כחצי סנטימטר, קורצים עיגולים שאותם מניחים על נייר אפייה עם מעט רווח בין לבין ואופים בתנור למשך כ- 8 דקות. האפייה קצרה והעוגיות צריכות להישאר לבנות. לאחר שמוציאים מהתנור מצננים מעט.
  • 6 ממלאים כל שתי עוגיות עם ריבת חלב (בערך כפית לכל עוגייה. אני אוהבת להשתמש בריבת חלב של חברת מרדל), ומצפים את דפנות העוגייה במעט ריבת חלב כדי להדביק את הקוקוס הטחון מסביב לכל העוגייה.
  • 7 מומלץ לשמור עוגיות אלפחורס ביתיות כאלה בקופסא אטומה במקרר (ניתן גם להקפיא וכך העוגיות נשארות טובות למשך כחודש).
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 23.1% 7% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב