דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפחזניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פחזניות מבצק רבוך
פחזניות ביתיות הכי טעימות בעולם
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  • 2 מחממים בסיר על אש נמוכה את המים, החלב, החמאה, הסוכר והמלח עד שכל החמאה נמסה לגמרי, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.
  • 3 מוסיפים פנימה את כל הקמח בבת אחת ומערבבים בעזרת כף עץ עד שכל הקמח נטמע בתערובת, ולא נשארים גושים. מבשלים את הבצק תוך כדי ערבוב קבוע למשך כ- 2 דקות נוספות על אש בינונית עד שמתקבל כדור בצק שלא נדבק לדפנות הסיר.
  • 4 מעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומפעילים אותו על מהירות נמוכה. שוברים כל ביצה לקערה ומעבירים לקערת המיקסר, אחת אחרי השנייה. בין ביצה לביצה מערבבים את הבצק היטב עד שבסוף מתקבל בצק חלק ומבריק שנמתח בין האצבעות.
  • 5 מעבירים את הבצק אל שקית זילוף עם צנתר משונן, מזלפים פחזניות בגודל הרצוי ואופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 25-30 דקות או עד להזהבה יפה מבלי לפתוח את דלת התנור.
  • 6 לאחר צינון הפחזניות מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר מקציפים את הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת רכה ואז מוסיפים את הפודינג.
  • 7 יוצרים חור קטן בתחתית הפחזניות וממלאים בקצפת (ניתן גם לחצות את הפחזניות לרוחב ולמלא בקצפת). זהו - מגישים פחזניות ביתיות מבצק רבוך במלית קצפת וניל מפנקת ומתענגים על כל ביס!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה ובלון הקצפה, שקית זילוף.

המתכון הופק בשיתוף עם ארז שאול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 48.1% 10.8% 41%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.93 (0.93 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב