דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 372 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל בשר עם כוסברה
מעדן לחובבי הכוסברה והבשר
  • 1 לפרוס את הבשר לפרוסות - אני ממליצה לחתוך אותו כשהוא קפוא כי זה יותר נוח, פשוט ויפה.
  • 2 להרתיח את פרוסות הבשר למשך כחצי שעה בסיר עמוק עם מים כדי שייצא "כל הלכלוך". לאחר מכן, לשטוף אותו מתחת לברז.
  • 3 לסדר בסיר סוטאז` את פרוסות הבשר, להניח מעליו את הכוסברה, הסלרי, שיני השום, המים (לפי הצורך עד לכיסוי), המלח, הפלפל השחור והכורכום.
  • 4 לבשל את הבשר בסיר עם מכסה למשך כשעה וחצי או עד שהבשר מתרכך.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` בקוטר 28 ס"מ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 30.5% 60.4% 7.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב