דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (קערה בינונית של צ`יפס זוקיני))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`יפס זוקיני
אתם הולכים להתמכר לצ`יפס זוקיני הזה
  • 1 לקלף את הזוקיני ולפרוס לעיגולים דקים ידנית או באמצעות מנדולינה.
  • 2 להניח את פרוסות הזוקיני על מגש, לפזר מעל 1/2 כפית מהמלח ולהניח בצד לכשעה כדי שהזוקיני יגיר נוזלים.
  • 3 לחמם מראש את התנור לחום של 100 מעלות צלזיוס ולהכין תבנית עם נייר אפייה מעל.
  • 4 להניח את פרוסות הזוקיני על מגבת ולייבש קלות עם מגבת נוספת או נייר סופג.
  • 5 להניח את פרוסות הזוקיני על תבנית האפייה שהכנו ולהבריש אותן קלות עם שמן הזית (אפשר גם להתיז את השמן כספריי).
  • 6 לאפות בתנור למשך כ- 70-90 דקות או עד לקבלת הזהבה קלה. בסיום האפייה לפזר מעל את המלח הנותר והפלפל השחור, ולהגיש צ`יפס זוקיני מושלם.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנדולינה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 48.8% 19.7% 23.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.14 (1.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב