דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 202 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל ביתי
  • 1 לערבב בצלחת את הקמח עם הכמון, לטרוף בקערה שטוחה את הביצים עם המלח ובצלחת שטוחה נוספת לפזר את פירורי הלחם.
  • 2 לחמם את השמן במחבת.
  • 3 לנקות את חזה העוף, לטבול בקמח (לנער מעודפים), לאחר מכן בביצה הטרופה ולבסוף בפירורי הלחם (לפי הסדר).
  • 4 לטגן את השניצלים בשמן החם עד להשחמה משני הצדדים, להוציא לנייר סופג ולהגיש.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם פירה/צ`יפס/פתיתים או אפילו בתוך פיתה בליווי סלט ירקות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.1% 47% 32.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב