דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (30 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוח בדבש
  • 1 להכניס את החלמונים, 3/4 כוס סוכר, דבש, שמן, תה מוכן חזק, קינמון, תפו"ע ומלח לקערה גדולה ולבחוש היטב.
  • 2 לערבב את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה בנפרד, להוסיף לתערובת ולבחוש עד לקבלת בצק חלק.
  • 3 להקציף את החלבונים עם 1/4 כוס הסוכר הנותרת עד לקבלת קצף יציב.
  • 4 להוסיף את הקצף לבצק בתנועות עטיפה ולצקת לתבנית אפייה משומנת (אינגליש קייק).
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות בין 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 6 בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן להחליף את תפו"ע באגוזים.

הכמות מתאימה ל- 3 עוגות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 22.5% 6% 70.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב