דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (תלוי בכמות ששמים בכל ספרינג רול)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספרינג רול סלמון וירקות מדפי אורז
ספרינג רול טעים עם דג והרבה ירקות
  • 1 מתחילים מהכנת הסלמון והבטטה: חותכים לרצועות, משמנים, ממליחים מעט ומכניסים לתנור - את הסלמון לכ- 5 דקות ואת הבטטה לכ- 15-20 דקות.
  • 2 את כל הירקות חותכים לרצועות דקיקות, את הכוסברה והנענע מפרידים מהגבעולים.
  • 3 ממלאים קערה שטוחה במים וטובלים דף אורז אחד לכחצי דקה. לאחר מכן מניחים על שיש יבש ומסדרים שלא יהיו קפלים.
  • 4 קרוב לקצה של הדף מסדרים קצת מכל ירק, סלמון, בטטה, עלים ומעט מלח. מגלגלים את דף האורז מעל, גלגול אחד קדימה, אחד מצד ימין, אחד מצד שמאל ואז גלגול עד סוף הדף.
  • 5 מכינים את המטבלים: הטריאקי נשאר כפי שהוא. למטבל אחד מערבבים יחד את רוטב הסויה עם שמן השומשום, ולמטבל שני טחינה יחד עם סילאן ומעט מים.
  • 6 מגישים את הספרינג רולס דפי אורז לצד המטבלים ונהנים!
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת אפייה. המלח והרטבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 20.3% 24.1% 49.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב