דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות מכל כיכר ביסקוטי)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ביסקוטי ביתי
עוגיות ביסקוטי יבשות וטעימות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  • 2 מערבבים בקערה גדולה את הקמח ביחד עם אבקת האפייה והסודה לשתייה, מוסיפים את השקדים הטבעיים והחמוציות, מערבבים היטב ומניחים בצד.
  • 3 מקציפים בקערת המיקסר במהירות בינונית את הביצים השלמות עם הסוכר ומחית הוניל (עם בלון הקצפה) במשך 4 דקות בדיוק. אמור להתקבל קצף צהבהב ומעט תפוח (לא יותר מדי).
  • 4 מעבירים את קצף הביצים אל קערת היבשים ומערבבים באמצעות מרית עד לאיחוד מלא של המרכיבים ועד שמתקבל בצק דביק.
  • 5 יוצרים מהבצק שני כיכרות שוות (פחות או יותר) על גבי תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה. יש להיעזר בידיים רטובות או כף משומנת, ולהניח את הכיכרות במרווחים.
  • 6 אופים את הכיכרות בתנור החם למשך כ- 30 דקות או עד להזהבה ולהתייצבות, ומוציאים מהתנור לצינון מוחלט (חשוב). בינתיים, מנמיכים את חום התנור לחום של 140 מעלות.
  • 7 פורסים את הכיכרות בעזרת סכין חדה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מסדרים אותן צמוד אחת לשנייה חזרה בתבנית התנור עם נייר האפייה ואופים כ- 20 דקות נוספות עד שהן מתייבשות.
  • 8 מוציאים את הביסקוטי לצינון ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר כדי שלא יתפסו לחות. מומלץ להגיש ביסקוטי ביתי לצד קפה או תה כמובן.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף אגוזים שונים שאוהבים ומבחר פירות יבשים.

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 11.6% 11% 74.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב