דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בורגול מבושל עם עירית
תוספת בורגול מזינה במיוחד
  • 1 לשטוף את הבורגול ולהשרות במים לכחצי שעה.
  • 2 לסנן היטב את הבורגול, לתבל ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 3 לחמם את שמן הזית בסיר, להוסיף את הבורגול, להוסיף 1/2 כוס מים ולבשל על להבה נמוכה כמו אורז למשך כ- 10 דקות או עד שהנוזלים מתאדים.
  • 4 להעביר את הבורגול אל כלי הגשה, לקשט בעירית ולערבב היטב.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם השריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.8% 7.5% 10.8% 65.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב