דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 474 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקיים עם אפונה ברוטב צהוב
ארוחת צהריים טעימה וקלה להכנה
  • 1 לטגן את הבצל בשמן למשך כ- 2 דקות, להוסיף את כל תבלינים והשום, לערבב ולטגן עוד כדקה.
  • 2 לצרוב את שוקי העוף מכל צד למשך כ- 2 דקות.
  • 3 להוסיף את האפונה ועלי הכרפס, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
  • 4 להעביר לאש נמוכה למשך כשעה וחצי-שעתיים עד לריכוך מלא של העוף.
  • 5 לטעום ולהוסיף מלח אם חסר - מומלץ להגיש בליווי אורז לבן!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 20.8% 52.4% 22%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב