דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 275 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל בשר עם אורז וירקות
הכי טעים - גם בחול המועד פסח
  • 1 לטגן בשמן בסיר סוטאז` רחב את הבצלים וגבעולי הסלרי על אש נמוכה-בינונית ולערבב מדי פעם.
  • 2 לאחר שהבצל הופך לשקוף להוסיף את הקישואים המגורדים ולהמשיך לטגן מעט תוך כדי ערבוב.
  • 3 להזיז את מסת הירקות הצידה, להוסיף לסיר את הבשר הטחון ולפורר אותו תוך כדי הטיגון.
  • 4 שהבשר מעט משנה את צבעו לערבב הכל יחד, להוסיף לטיגון את הפטרוזיליה, עלי הסלרי, התבלינים והסילאן, לערבב ולהמשיך לבשל עוד קצת.
  • 5 שתי אופציות להגשה: להגיש את המסה כמו שהיא על מצע של אורז לבן או לערבב את האורז והבשר ביחד (מומלץ להגיש עם צנוברים מעל).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

הערך התזונתי לא כולל את המלח להכנת האורז. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 17.8% 40.5% 39.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב