דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (24 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות טחינה ללא גלוטן
גם צליאקים יכולים להינות מעוגיות טחינה
  • 1 מערבבים בקערה את הטחינה והשמן עד לקבלת תערובת קרמית וחלקה.
  • 2 מוסיפים את הביצה וטורפים עד שהביצה מוטמעת בתערובת.
  • 3 מוסיפים תמצית וניל, סוכר, חלבה מפוררת ושוקולד צ`יפס ומערבבים היטב.
  • 4 מנפים את הקורנפלור לקערה עם התערובת ומערבבים יחד עד לקבלת בצק רך ונוח.
  • 5 באמצעות כפיות יוצרים תלוליות של בצק על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה. בין תלולית לתלולית יש להקפיד על מרווחים כי העוגיות מתפשטות.
  • 6 אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, 10 דקות לעוגיות קריספיות מסביב ורכות מבפנים, או 12 דקות לעוגיות פריכות וקראנצ`יות יותר.
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
בריא ביחס לעוגיות אחרות בקטגוריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 33.6% 8.7% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב