דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קראמבל
  • 1 פורסים את השזיפים לפרוסות דקות.
  • 2 מערבבים עם שאר מצרכי המלית ושומרים בצד - נותנים להם להגיר נוזלים.
  • 3 בקערה אחרת מערבבים את כל מרכיבי הקראמבל עד לקבלת פירורי בצק.
  • 4 משמנים תבנית קטנה ומשטחים 2/3 מתערובת הבצק בשכבה אחידה בתחתית התבנית. מעל מסדרים בצורה שווה את פרוסות השזיפים ומעל יוצקים את הנוזלים שהם הגירו. את הפירורים שנותרו מערבבים עם הסוכר החום והשקדים הפרוסים ומפזרים בשכבה אחידה שתכסה את השזיפים.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 25 דקות, עד ששכבת הפירורים זהובה והשזיפים מבעבעים. ניתן להגיש חם עם כדור גלידת וניל.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מחית הוניל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 25.7% 10.1% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב