מצרכים למתכון
28 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (25-30 עוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות בולו בסגנון ביתי
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
- 2 לערבב בקערה את הקמח, הסוכר, סוכר הוניל, אבקת האפייה והשומשום.
- 3 לערבב בקערה נוספת את השמן עם הביצים וגרידת התפוז.
- 4 לאחד את כל המצרכים שבסעיפים 1+2 ולהוסיף בהדרגה את מיץ התפוזים.
- 5 ללוש היטב את העיסה ולהוסיף את הצימוקים הבהירים.
- 6 ליצור עיגולים קטנים ולהניח על נייר אפייה בתבנית.
- 7 לאפות את העוגיות במשך כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש. זמני האפייה עשויים להשתנות - יש לבדוק את העוגיות בזמן האפייה ולאפות עד שהן מקבלות צבע זהוב.
- 8 הרי לכם עוגיות בולו טוניסאיות - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
24.2% |
9.4% |
65.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב