דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 230 גרם למנה\יחידה (9 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לזניה מופחתת קלוריות
לזניה במינימום קלוריות
  • 1 קולים את החציל.
  • 2 חותכים את הבצל לקוביות קטנות וכותשים את השום.
  • 3 מחממים כף שמן במחבת ומטגנים את הבצל ביחד עם רסק העגבניות, קופסת העגבניות המקולפות, אבקת מרק הבצל, המלח, הפלפל השחור ורבע כוס המים. לאחר מכן, מצננים את הרוטב.
  • 4 טורפים ביצה עם קופסת הקוטג` ומעט מלח.
  • 5 מעל תבנית האפייה מניחים את 3 דפי לזניה, אך קודם לכן יש לרפד את התחתית ברוטב העגבניות שהכנו.
  • 6 לאחר שמברישים את העלים ברוטב, יש לפזר מעל את פרוסות החציל הקלוי. מעל פרוסות החציל להוסיף את הגבינה (הקוטג`).
  • 7 מעל הגבינה להוסיף עוד 3 דפי לזניה ולהוסיף את הגבינה בשנית וכך חוזרים על הפעולה גם בשלישית.
  • 8 לאחר שחיממנו מראש את התנור לחום של 180 מעלות, לאפות את הלזניה למשך כ- 40 דקות.
  • 9 לאחר 30 דקות של אפייה, להוסיף מעט רוטב על הלזניה ולפזר גבינת עמק לייט מגוררת.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 9.7% 23.6% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב