דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

456 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חתכו את הפלפלים לקוביות קטנות (ניתן להשתמש בצבעים שונים).
  • 2 ערבבו עם הטחינה ותבלו לפי הצורך במלח ופלפל שחור.
  • 3 עם פרוסת לחם בצד יש לכם אחלה ארוחת ערב.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עשבי תיבול כמו פטרוזיליה, נענע ובצל ירוק.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש גם בטחינה משומשום מלא.

הערך התזונתי לא כולל את תיבול המלח והפלפל השחור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 16.9% 16.2% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב