דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 391 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קוק או וין
  • 1 מחממים שמן בסיר גדול, מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים עד שהבצל מתרכך.
  • 2 מוסיפים שיני שום כתושות ואת העוף ומשחימים אותו מכל צדדיו. מוציאים את העוף ומניחים בצלחת.
  • 3 מוסיפים לסיר את הפטריות ומבשלים למשך דקה.
  • 4 מחזירים לסיר את העופות ביחד עם היין, מתבלים במלח, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 5 מבשלים מכוסה במשך שעה.
  • 6 מגישים עם אורז.
  • 7 בתיאבון.
טיפ למתכון
במתכון המקורי מוסיפים חזה אווז מעושן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 25.4% 62.8% 11%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב