דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (24 פרוסות עוגה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים ושוקולד לבן
  • 1 להקציף את הביצים השלמות עם סוכר הוניל עד שהתערובת מתחילה לעלות.
  • 2 להוסיף את הסוכר באיטיות ולהמשיך להקציף במשך 5-7 דקות עד שהתערובת תפוחה.
  • 3 להנמיך למהירות איטית, להוסיף את השמן ולערבל.
  • 4 בקערה לנפות יחד קמח ואבקת אפייה. להוסיף את קליפות התפוז ושוקולד הצ`יפס ולערבב.
  • 5 להוסיף לתערובת הביצים לסירוגין את הקמח ומיץ התפוזים.
  • 6 לשמן 2 תבניות אינגליש קייק ולשפוך את התערובת לתוכן.
  • 7 להכניס לתנור מחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 40 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 22% 9.1% 68.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב