דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 480 גרם למנה\יחידה (3 גלילות לסועד (סה"כ כ- 15 יחידות מוסקה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוסקה חצילים
מוסקה ברוטב עגבניות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 220 מעלות.
  • 2 לחתוך את החצילים לאורך (אין צורך לקלף, מכל חציל 5 יחידות מוסקה).
  • 3 להניח את החצילים על נייר אפייה בתבנית אפייה, להבריש בשמן זית ולזרות מעל מלח עבה. כך בשני הצדדים.
  • 4 לאפות במשך כ- 5-6 דקות מכל צד ולצנן.
  • 5 לקצוץ את הפטרוזיליה ולרסק את העגבניות על פומפייה גסה.
  • 6 להוסיף לבשר את התבלינים, הפטרוזיליה והעגבניות, ולערבב היטב.
  • 7 לחמם את השמן במחבת ולטגן את הבשר.
  • 8 להניח חציל על משטח עבודה, למלא מעט בשר ולגלגל.
  • 9 בסיר לחמם את כל מצרכי הרוטב ולהניח את גלילות הבשר.
  • 10 להרתיח כ- 6 דקות ומוכן.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד אורז לבן.

שיטת ההכנה כוללת אפייה, טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 37.7% 20.1% 35.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב