דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים ומלפפונים
סלט שטעים לאכול
  • 1 לחתוך את החציל לקוביות באורך ורוחב של 1 ס"מ וחצי, לפזר מלח ולהשאיר חצי שעה במסננת, לשטוף ולייבש.
  • 2 לחמם מעט שמן במחבת ולהשחים את קוביות החציל מכל צדדיהם, להוציא מהמחבת ולהניח על נייר סופג.
  • 3 לחתוך את המלפפונים לקוביות קטנות ואת הבצל הירוק לעיגולים קטנים (להשאיר גבעול אחד שלם לקישוט). לקצוץ את עלי הפטרוזיליה והכוסברה.
  • 4 להכין רוטב לסלט בקערה נפרדת משמן זית, שום כתוש, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
  • 5 לערבב בקערה את החצילים והירק ולצקת מעל את הרוטב.
  • 6 להעביר לצלחת הגשה נאה ולקשט בגבעול שלם של בצל ירוק נקי.
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה - כולל זמן השהיית החצילים במלח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 30% 7.4% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב