דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 348 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דגים חריפים עם פלפלים אדומים
דגים חריפים לצהריים
  • 1 בסיר רחב מסדרים מחצית מכמות הפלפלים (הפלפלים האדומים פרוסים לרצועות דקות והפלפלים הירוקים החריפים חתוכים לטבעות), הכוסברה הקצוצה והשום המקולף והפרוס.
  • 2 מניחים את הדגים ומעל מסדרים את המחצית השנייה של הפלפלים, הכוסברה והשום.
  • 3 מוסיפים את התבלינים (לשים לב שצריך להשתמש בקימל טחון), יוצקים לסיר את השמן והמים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על להבה בינונית שעה-שעה ורבע.
  • 4 במהלך הבישול טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום הפלפלים הירוקים החריפים ניתן להוסיף 3 קוביות צ`ילי קצוץ של דורות.

יש להשתמש בקימל טחון ולא בזרעי קימל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 21.9% 64.5% 11.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב