דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 288 גרם למנה\יחידה (כמות ל- 2 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט סלק רענן
סלט סלק עם כל טוב, צילום: אסף לב
  • 1 לקלף את הסלק ולחתוך אותו לרצועות דקות כגפרור.
  • 2 לחתוך את הבצל (בצל סגול) לרצועות דקות גם כן.
  • 3 את הפלפל האדום יש לשרוף על אש גלויה, לקלף ולחתוך גם אותו לרצועות.
  • 4 לערבב את הסלק, הבצל הסגול והפלפל האדום עם עלי הבייבי (עלי בייבי באק צ`וי או בייבי תרד - 2 חופנים), חופן קטן של חמוציות, אגוזי מלך, קרוטונים, שמן זית, מיץ לימון, סילאן ומלח ופלפל (לפי הטעם).
  • 5 להגיש עם בוטנים גרוסים מעל.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מגוון גבינות מעל הסלט כמו רוקפור, קממבר ופטה כבשים.

צילום: אסף לב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 35.1% 10.9% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב