דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 321 גרם למנה\יחידה (לכ- 8 רעבים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פריקסה בנוסח אשכנזי
  • 1 בסיר לחץ - כחצי שעה. בסיר רגיל - כשעה וחצי. מטגנים את השמן עם שיני השום הפרוסות ועלי הדפנה עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים את חלקי העוף - חצי קילו לבבות חתוכים ל- 4, כנפי עוף מנוקים וחצויים, 2-4 גרונות עוף חתוכים קטן (1.5 ס"מ), חצי קילו קורקבנים מנוקים וחתוכים קטן וגרון הודו חתוך קטן (1.5 ס"מ). ניתן להוסיף גם רגליים של עוף מנוקות וחתוכות ל- 4 (אם משיגים בשוק).
  • 3 מערבבים. מוסיפים את התבלינים. מערבבים שוב.
  • 4 טועמים, מוסיפים את המים החמים וסוגרים.
  • 5 מחכים שיהיה מוכן. טעים עם תפוחי אדמה מבושלים במלח. טעים עם פירה. טעים מאד עם אורז למי שאוכל אותו בפסח. אצלנו אוכלים אותו בארוחת הבייניים, כשכבר לא אוכלים לחם ועוד לא אוכלים מצות.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 24.6% 68.6% 6.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב