דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 297 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פירות בחלב סויה עם גרנולה
מעדן מתקתק ובריא
  • 1 שוטפים את הפירות. אין צורך בקילוף.
  • 2 את התפוח והאגס פורסים לחצאי ירחים, ואז חותחים ל- 3-4 חתיכות לרוחב.
  • 3 מפרקים את התפוז לפלחים, פורסים כל פלח לשניים.
  • 4 שסקים - פורסים לחצאים, מוציאים את הגרעינים ואת החצאים פורסים לרבעים.
  • 5 את הבננה פורסים לעיגולים ברוחב 1/2 ס"מ.
  • 6 מערבבים את כל הפירות בקערה גדולה.
  • 7 מחלקים לקערות הגשה, מפזרים מעל כל מנה ככף גרנולה או תערובת גרעינים וצימוקים או חמוציות.
  • 8 זולגים מעל כל קערית כ- 1/2 כוס חלב סויה.
  • 9 מגישים מתובל באהבה - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים גם כארוחת ערב קלה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.9% 7.5% 11% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב