דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה שוקולד ווניל
טעמי שוקולד ווניל בעוגה מדהימה אחת, צילום: אנטולי מיכאלו
  • 1 במערבל מזון מערבבים את כל חומרי הבסיס - פירורי ביסקוויטים, קקאו, 1/2 כוס סוכר וחמאה מומסת.
  • 2 מערבבים מספר דקות, מעבירים לתבנית קפיצית או נשלפת ומהדקים חזק את הפירורים.
  • 3 מעבירים למקפיא למספר דקות.
  • 4 מערבבים בקערת מיקסר את החלמונים, 1/2 כוס סוכר, גבינה, שמנת חמוצה וקמח לתערובת קרמית וחלקה.
  • 5 מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס הסוכר שנותרה, מעבירים לתערובת הגבינה, מקפלים בעדינות ומחלקים לשתי קערות. לקערה הראשונה מוסיפים את תמצית הוניל ויוצקים לתבנית.
  • 6 לקערה השנייה מוסיפים את השוקולד המריר המומס ויוצקים מעל את תערובת הוניל בצורה עיגולית לקבלת מראה של שיש.
  • 7 אופים בחום שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות לשעה וחצי.
  • 8 מצננים לכ- 8 שעות לפחות ומגישים עם רוטב שוקולד חם בצד.
  • 9 בתיאבון חיוך

צילום: אנטולי מיכאלו. קרדיט: "הוצאת קוראים". מספר המנות הינו מוערך - יוצר המתכון לא פירט את מספר המנות ולכן הערך התזונתי עלול להשתנות בהתאם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 22% 12.9% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב