דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (כ- 30 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אצבעות גבינה
אצבעות גבינה נהדרות לנישנוש קל
  • 1 לערבב את שני סוגי הקמח + כפית המלח.
  • 2 ליצור בקמח גומה באמצע. להמיס שמרים בחצי כוס מים פושרים ולשפוך לגומה. להוסיף סוכר ולהמתין מספר דקות לתסיסה.
  • 3 להוסיף את שארית המים והשמן. לערבב בעזרת מזלג.
  • 4 לקמח משטח עבודה ולהמשיך ללוש את הבצק עוד כ- 5 דקות עד לקבלת בצק רך וחלק.
  • 5 להחזיר לקערה את הבצק ולכסות בניילון להתפחה כשעה.
  • 6 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 7 לרפד תבנית בנייר אפייה ולשמן מעט. ליצור מעין "צינורות" ארוכים (אני עשיתי עם מכונה).
  • 8 לטרוף ביצה ולמרוח כל "צינור". לפזר מעל: פרג, שומשום, מלח עבה ומעט גבינה.
  • 9 לאפות 18-19 דקות.
  • 10 להגיש חם בתוספת גבינות, ביצה קשה וסלט ירקות.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 8.8% 14.4% 67%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב