דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 568 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פתאי עם אנטריקוט
פתאי מטריף חושים עם רצועות אנטריקוט
  • 1 מבשלים במים חמים את האטריות למשך כ- 10 דקות ושוטפים במים קרים להפסקת הבישול.
  • 2 מחממים ווק עם השמן ומקפיצים קלות את נתחי הבשר, מוסיפים את השום ומקפיצים עוד קצת.
  • 3 מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים על אש גבוהה כ- 5 דקות.
  • 4 מוסיפים את רוטב הטריאקי והצ`ילי המתוק, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • 5 מצמצמים מעט ומוסיפים את האטריות, הנבטים והבצל הירוק. מקפיצים את הכל ביחד ומעבירים לכלי הגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 14.3% 23.1% 61.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב