דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי פקאן
פאי עם פקאנים וסירופ מייפל
  • 1 הכנת הקלתית בתבנית בקוטר 24 ס"מ (ללא אפייה מוקדמת - מכינים ומקפיאים): מערבבים בקערה את החמאה המומסת ואבקת הסוכר. טורפים פנימה את הביצה ומוסיפים את הקמח עד לקבלת בצק אחיד (לא יותר מדי).
  • 2 ממיסים במיקרוגל את החמאה, סירופ המייפל וסוכר החום, ומערבבים עד שהסוכר נמס (משאירים חצי כוס בצד לפקאנים לקישוט). מצננים מעט, מוסיפים את הביצים והפקאנים, ומוזגים לקלתית.
  • 3 אופים כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, עד שהמלית מתייצבת בשוליים ועדיין רכה במרכז. מוציאים מהתנור.
  • 4 מסדרים את הפקאנים השלמים בזהירות על המלית, מוזגים את חצי כוס התערובת של המייפל על הפקאנים ומחזירים לאפייה של כ- 10 דקות (רצוי לחלץ את הפאי כשהוא עדיין חם).
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 29.8% 6.6% 61.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב