דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 168 גרם למנה\יחידה (10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה
עוגת גבינה עם ציפוי שמנת מתוקה
  • 1 להקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר.
  • 2 לשים בקערה את החלמונים, להוסיף את הגבינה, הקורנפלור ומחצית מחבילת האינסטנט ולערבב היטב.
  • 3 לצקת לקערת הגבינה כף גדושה מקצפת החלבונים ולערבב.
  • 4 להוסיף את שאר החלבונים ולערבב בתנועות קיפול עדינות.
  • 5 לשמן תבנית עגולה וליצוק את התערובת פנימה.
  • 6 לחמם תנור לחום בינוני.
  • 7 להניח בתנור תבנית מרובעת גדולה עם מים בגובה 1 ס"מ, להניח את התבנית העגולה בתוך אמבט המים ולאפות כשעה.
  • 8 לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור עד שהעוגה מתקררת.
  • 9 להקציף את השמנת עם החלב ומחצית מהאינסטנט ולמרוח מעל העוגה.
  • 10 בתיאבון!
טיפ למתכון
לשומרים על גזרתם אפשר לוותר על הקצפת מעל העוגה, גם ללא הקצפת היא טעימה מאוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 25.1% 18.4% 54.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב