דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות משתי התבניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם עם גרעיני חמנייה
לחם ביתי בציפוי גרעיני חמנייה
  • 1 להניח במערבל את הקמח, הסוכר, המלח והשמרים ולערבל קלות.
  • 2 להוסיף את השמן ולהמשיך לערבל.
  • 3 להוסיף את המים בהדרגה ולערבל כ- 5 דקות בדרגה נמוכה.
  • 4 להניח להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו (כשעה).
  • 5 לחלק את הבצק לשניים ולעצב כל חלק לצורת מלבן.
  • 6 להניח כל חלק בתבנית עם נייר אפייה.
  • 7 לטרוף את הביצה ולמרוח על הבצק בשתי התבניות.
  • 8 לפזר מעל כל תבנית חופן חמניות.
  • 9 להניח להתפחה נוספת של כחצי שעה.
  • 10 לחמם תנור ל- 175 מעלות ולאפות עד להשחמה (כחצי שעה).
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית ארוכה עד 25 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12% 13.3% 74.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב