דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 395 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה מושט עם זיתים
מנה ראשונה בקידוש
  • 1 בקערה רחבה להניח את הדגים ביחד עם מלח, חומץ ומיץ לימון למשך חצי שעה. לשטוף את הדגים היטב.
  • 2 בסיר רחב להניח את הגזרים החתוכים לפרוסות, רבע מהכוסברה (עלים וגבעולים), פלפל חריף פרוס ושיני שום חתוכות לארבע.
  • 3 מעל להניח את הדגים והזיתים.
  • 4 בקערית קטנה לערבב את השמן, הפפריקה והכורכום ולשפוך על הדגים.
  • 5 לקצוץ את יתרת הכוסברה ולהניח מעל הדגים.
  • 6 להוסיף את המים ולשים על הגז.
  • 7 להביא לרתיחה ולבשל ללא מכסה (על אש גבוהה) עד שנותרים מעט מאוד נוזלים בסיר (כ- 25-30 דקות).
  • 8 להכין את החלות לטבילה בדג.
  • 9 שבת שלום חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השריית הדגים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 34.9% 44.9% 16.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב