דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (10 לחמניות או 15 לחמניות ביס קטנות יותר)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות דבש ואניס
לחמניות דבש לראש השנה
  • 1 לשים לבצק חלק את הקמח, המרגרינה, השמן, הסוכר, הדבש, השמרים והמים הפושרים (מוסיפים בהדרגה). לקראת סוף הלישה מוסיפים לבצק את המלח, זרעי האניס והשומשום הקלוי מעט (במחבת או במיקרוגל).
  • 2 לאחר התפחה של כשעה מחלקים את הבצק ל- 10 כדורים (אפשר גם לחלק עד 15 כדורים ולהכין לחמניות ביס).
  • 3 לאחר מנוחה של כ- 15 דקות יוצרים לחמניות בצורה הרצויה, מורחים ביצה טרופה (עם כפית דבש מהולה בכף מים פושרים) ומפזרים מעל שומשום או פרג.
  • 4 מתפיחים שוב על התבנית לפני האפייה כחצי שעה.
  • 5 אופים בתנור בחום של 180-190 מעלות כרבע שעה.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 16.5% 10.4% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב