דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 317 גרם למנה\יחידה (קופסא משפחתית)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
וופל ירושלמי לחגי תשרי
מהיום כבר לא קונים וופלים בסופר
  • 1 מבשלים את כל החומרים מלבד עלי הוופל. כשנוצרת עיסה אחידה,
  • מניחים תבנית גדולה של תנור ועליה נייר כסף באורך פי 2.5 מגודל העלים.
  • 2 מניחים את נייר הכסף על התבנית באמצע ועליו מניחים עלה (בכל קופסא יש 5 עלים. סה"כ - 10 עלי וופל).
  • 3 מורחים עם מרית או סכין מהעיסה שכבה דקה. מכסים את העלה ומניחים מעל עוד עלה. גם עליו מורחים מהעיסה ומניחים עוד עלה.
  • 4 עוטפים בנייר כסף ושוב - שמים נייר כסף חדש. עליו מניחים עלה. מורחים בדיוק כמו הקודם ועוטפים בנייר כסף. יוצאות 3 חבילות כאלה.
  • 5 מניחים חבילה על חבילה בערימה אחת. על זה מניחים עוד תבנית. ממלאים את התבנית בחפצים כבדים כמו למשל כרכי האנציקלופדיה העברית במשך לפחות 12 שעות.
  • 6 לאחר מכן, מוציאים מנייר הכסף, מניחים על קרש חיתוך, חותכים לריבועים, מניחים בקופסא, סוגרים ומחביאים עד החג - אחרת לא
  • נשאר.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לא לשנות את המתכון כלל.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הוופל. נשאר עלה וופל בסוף ההכנה - אפשר למרוח בממרח שוקולד למשל כדי להרגיע את התיאבון לפני שאפשר לאכול את הוופלים אחרי 12 שעות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 24.9% 6.7% 66.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב