דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט צנון סיני
סלט צנון צבעוני
  • 1 מרסקים את הצנון והגזר על פומפיה גסה.
  • 2 קוצצים את הפלפלים, הסלרי והבצל לרצועות דקות.
  • 3 מוסיפים את הנבטים ואת השומשום השחור (לא קצח!). מתבלים בשמן שומשום, חומץ בן יין לבן, מלח וצ`ילי גרוס.
  • 4 רצוי להכין לפחות שעה לפני ההגשה, לערבב עם הרוטב ולהכניס לשעה או יותר למקרר לגיבוש הטעמים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום הנבטוטים אני משתמשת בנבטי אפונה ונבטי חמניה שאני מנביטה, ניתן להשתמש בנבטים שונים לפי הטעם והערך התזונתי המבוקשים. הבצל הרצוי הוא בצל סגול אך אפשר להשתמש בצהוב או לבן או אפילו בצל ירוק.

אני משתמשת בדייקון (צנון סיני) שאינני יודעת אם ניתן להשיג בארץ. הצנון מאוד דומה לדייקון בטעם ובמרקם ולכן ניתן להשתמש בו למתכון הזה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.2% 33.8% 8.7% 43.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.89 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב