דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (5 כיכרות קטנים - 8 פרוסות כ"א)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמים בטעמים
לחמים עם מגוון תוספות
  • 1 בקערה המיקסר להניח את כל החומרים היבשים ולערבב. להוסיף 6 כפות שמן ומים ולערבב במיקסר עד שהבצק נפרד מהדפנות.
  • 2 אם חסר מים, להוסיף מעט בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.
  • 3 לכסות בניילון נצמד את הקערה ולהתפיח במקום חם כשעה (מכפיל את נפחו).
  • 4 אחרי שעה לתפוח קלות על הבצק ולפזר מעל את 5 כפות השמן הנותרות, לערבב קלות ולהתפיח בשנית 20 דקות.
  • 5 לחלק את הבצק לחמישה חלקים, לפזר קמח על משטח עבודה ולרדד כל חלק בנפרד.
  • 6 בכיכר אחת להוסיף עבניות מיובשות, בשנייה זיתים ובשלישית גרעיני חמנייה. בשניים הנוספים לא הוספתי כלום, פשוט פיזרתי מעל באחת שומשום ובכיכר השנייה פרג טחון.
  • 7 לחמם תנור מראש ל- 200 מעלות.
  • 8 לגלגל את הבצק ל"נקניק שמן" ולהניח על תבניות אפייה קטנות משומנות.
  • 9 למרוח כל כיכר בביצה ולחרוץ מעל חריצים לאורך ולרוחב (לא לשכוח לפזר על שניים מהכיכרות שומשום ופרג).
  • 10 לאפות 45-50 דקות בתנור.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות אפייה מסיליקון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 12.8% 12.3% 74.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב