מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 546 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תבשיל עם קבנוס שקונים בסופר
- 1 לטגן את הבצל הקצוץ בשמן על מחבת.
- 2 להוסיף את השום והפפריקה המתוקה ולערבב.
- 3 לחתוך את תפוחי האדמה, העגבניה והפלפל לקוביות בגודל הרצוי ולהוסיף לסיר.
- 4 לחתוך את הקבנות לעיגולים או קוביות, להוסיף לסיר ולערבב היטב.
- 5 להוסיף את הזיתים, העגבניות המרוסקות ואת יתר התבלינים, ושוב לערבב היטב.
- 6 להוסיף את המים ולכסות את הסיר עד שתפוחי האדמה רכים (30-40 דקות).
- 7 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להגיש לצד אורז לבן/צ`יפס. ניתן להגיש עם פטרוזיליה מעל.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.4% |
26.3% |
16.4% |
52.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב