דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת טורט קרם עם גנאש שוקולד
עוגת טורט מושלמת לאירוח
  • 1 בסיס העוגה - להקציף חלבונים יחד עם סוכר ומלח עד קבלת קצף תפוח. להוסיף חלמונים באיטיות, להוסיף שמן, מיץ תפוזים וגרידת לימון על מהירות נמוכה. להוסיף קמח עד הבלעה.
  • 2 לאפות ב- 160 מעלות כ- 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ יוצא יבש. לאחר אפייה להניח לצינון של כ- 15 דקות.
  • 3 יש לגרד מעט מדפנות העוגה ולפורר - הפירורים יהוו קישוט טעים ומרשים לעוגה. לחצות את העוגה לשתיים.
  • 4 להכין כוס נס קפה ללא חלב עם חצי כפית סוכר. להקציף את כל מצרכי קרם הוניל לקרם יציב.
  • 5 שלב ההרכבה - יש להרטיב מעט את השכבה הראשונה של העוגה עם כוס הנס המוכן. לצפות בשכבה נדיבה של קרם. להניח את השכבה השנייה של העוגה ולצפות אותה גם כן בכוס הנס. כעת לצפות את כל העוגה, גם את דפנות העוגה, בקרם ולהניח לקירור עד הכנת הגאנש.
  • 6 הגנאש - להמיס הכל על האש עד קבלת גנאש אחיד. לצפות את פני העוגה בגנאש ומסביב לצפות בפירורי העוגה ששמרנו.
  • 7 מומלץ להכניס לקירור של כמה שעות לפחות.
  • 8 בתיאבון - העוגה מוכנה חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26-28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 27.3% 9.5% 63%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב