דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 436 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פלפלים, עלי כרוב ועלי מנגולד ממולאים
ירקות ממולאים באורז ובשר טחון
  • 1 חולטים את עלי הכרוב והמנגולד ומסירים גבעולים מיותרים, את הפלפלים מנקים מהתוכן.
  • 2 הכנת מלית הבשר: קוצצים במעבד מזון עד צורה דקה את הבצל, הפלפל האדום המיובש והפטרוזיליה יחד. בנפרד מערבבים יחד את העגבניות המרוסקות, החריסה, השום, הפפריקה בשמן ושמן הקנולה. מוסיפים הכל לבשר ומערבבים היטב. מוסיפים את שאר התבלינים, האורז והמלח, ושוב מערבבים. משהים כחצי שעה לספיגת טעמים.
  • 3 ממלאים את הירקות ומסדרים בסיר סוטז` בינוני, ממלאים במים עד 3/4 גובה הפלפלים ומוסיפים את השמן למים (מוסיף ברק וטעם לירקות).
  • 4 מביאים לרתיחה ועל אש בינונית ומכסה מעט פתוח מבשלים כחצי שעה, עד צמצום מעט מהנוזלים. מכסים את הסיר ומבשלים עוד כשעה ורבע על אש קטנה, בבישול איטי. כמות הנוזלים בתום הבישול צריכה להיות עד רבע מגובה הירקות.
  • 5 הממולאים מוכנים חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, סיר סוטז` בינוני.

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האדום המיובש. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 13.4% 43.3% 35.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב