דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 527 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק עם תפוחי אדמה
מרק עשיר בתפוחי אדמה
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את השום לעוד כ- 2 דקות של טיגון ומערבבים. מוסיפים כף קמח וממשיכים לערבב מעט.
  • 2 מוסיפים את תפו"א והתבלינים, ומערבבים לעוד כ- 3 דקות. מוסיפים 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד כ- 20-25 דקות על אש בינונית. 10 דקות לפני הסוף מוסיפים את הפטרוזיליה, טועמים ומתקנים תיבול. מתקבל מרק תפוחי אדמה טעים וקל להכנה!
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 5.5% 7.8% 79.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב