דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שכבות קלה ומרשימה
עוגה מושלמת לאירועים מיוחדים
  • 1 לחמם מראש את התנור ל- 170 מעלות.
  • 2 שכבה ראשונה: לערבל את החמאה והסוכר ולהוסיף את הקמח והאגוזים לבצק רך. לשטח על תבנית משומנת 26.
  • 2 שכבה שנייה: להפריד את הביצים. להקציף חלבונים עם הסוכר. להוסיף את החלמונים ואת שאר החומרים בהדרגה ובתנועות קיפול. להניח את התערובת על השכבה הראשונה ולאפות בתנור כחצי שעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 3 שכבה שלישית: להקציף הכל ביחד לקצף נוקשה.
  • 4 שכבה רביעית: לחמם את השמנת עד לסף רתיחה. להוסיף את השוקולד ולערבב היטב עד שנמס. לקרר. כשהעוגה מתקררת, יש להוסיף את הקרם (שכבה שלישית) ואת הציפוי מעל (שכבה רביעית).
  • 5 הכנתם עוגת שכבות נהדרת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית משומנת 26.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 39.7% 9.4% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב