מצרכים למתכון
50 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (כ- 50 עוגיות מ- 5 רולדות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגיות רולדה במגוון מילויים
- 1 את כל החומרים היבשים, כולל השמרים, להכניס לקערה.
- 2 להוסיף קוביות מחמאה וללוש עד שהתערובת נהיית חולית.
- 3 להוסיף את מיץ התפוזים עד שהתערובת מתאחדת. להיזהר מלישת יתר.
- 4 לחלק ל- 5 חלקים שווים.
- 5 לרדד בעדינות לשכבה דקה. 3 מהרולדות למלא בשוקולד ו- 2 בקונפיטורת תות שדה עם אגוזים קצוצים ומעט קינמון. לגלגל לרולדה ולשים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- 6 לחרוץ בעדינות חתכים (בערך כ- 9-10) על כל רולדה.
- 7 לאפות בחום בינוני-נמוך 160 מעלות כ- 15-20 דקות עד שמשחים.
- 8 לבזוק אבקת סוכר ולהפריד לפי החתכים כשהעוגה פושרת.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר "להתפרע" עם המילויים - שילוב מצוין יהיה עם קקאו, סוכר וקינמון, או ממרח תמרים, ממרח אגוזים או חלוה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
25.3% |
6.6% |
68% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב