דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות נחטפות מבצק פריך עם שמרים ללא התפחה
עוגיות נחטפות מבצק פריך עם שמרים ללא התפחה
עוגיות נחטפות מבצק פריך עם שמרים ללא התפחה
עוגיות רולדה במגוון מילויים

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (כ- 50 עוגיות מ- 5 רולדות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את כל החומרים היבשים, כולל השמרים, להכניס לקערה.
  • 2 להוסיף קוביות מחמאה וללוש עד שהתערובת נהיית חולית.
  • 3 להוסיף את מיץ התפוזים עד שהתערובת מתאחדת. להיזהר מלישת יתר.
  • 4 לחלק ל- 5 חלקים שווים.
  • 5 לרדד בעדינות לשכבה דקה. 3 מהרולדות למלא בשוקולד ו- 2 בקונפיטורת תות שדה עם אגוזים קצוצים ומעט קינמון. לגלגל לרולדה ולשים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • 6 לחרוץ בעדינות חתכים (בערך כ- 9-10) על כל רולדה.
  • 7 לאפות בחום בינוני-נמוך 160 מעלות כ- 15-20 דקות עד שמשחים.
  • 8 לבזוק אבקת סוכר ולהפריד לפי החתכים כשהעוגה פושרת.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר "להתפרע" עם המילויים - שילוב מצוין יהיה עם קקאו, סוכר וקינמון, או ממרח תמרים, ממרח אגוזים או חלוה.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עדנה עטיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)113401
חלבונים (גרם)1.42 5.01
פחמימות (גרם)1552
מתוכן סוכרים (גרם)1.12 3.98
שומנים (גרם)5.48 19.39
מתוכם שומן רווי (גרם)1.89 6.67
נתרן (מ"ג)40.97144.97
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.05
מים (גרם)2.077.33
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.050.18
ויטמין B (מ"ג)0.150.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.120.43
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.10.34
ויטמין C (מ"ג)0.361.28
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)1.635.77
ברזל (מ"ג)00.02
מגנזיום (מ"ג)0.080.3
זרחן (מ"ג)0.110.38
אבץ (מ"ג)0.040.15
אשלגן (מ"ג)1.113.94
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.662.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 25.3% 6.6% 68%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.