דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ופל עם קרם שוקולד וחלוה
כיף להרגיש את הופל נמס בפה
  • 1 הכנת הקרם: בקלחת על אש קטנה ממיסים יחד את השוקולד המריר, החמאה, אבקת הקקאו, הסוכר, סוכר הוניל, החלוה והמים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2 מורידים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים את חלמון הביצה תוך כדי ערבוב מהיר, עד הטמעה.
  • 3 כל עוד הקרם פושר, מורחים מעט מהקרם על דפי הופל. לעשות כך עד דף הופל האחרון. מעל השכבה האחרונה של הקרם מעטרים את העוגה באגוזי המלך הקצוצים.
  • 4 שומרים בקירור. מומלץ אפילו לשמור בהקפאה, כך דפי הופל נשארים פריכים (העוגה יחסית קלה לפריסה גם לאחר ההקפאה). מתקבלת עוגת ופל פשוט טעימה.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 36% 6.8% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב