דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ עם נודלס ופסטרמה הודו
מוקפץ ביתי וטעים ביותר
  • 1 חותכים את כל הירקות לרצועות דקות, פורסים דק את השום, הצ`ילי והג`ינג`ר.
  • 2 מחממים שמן ומתחילים לטגן בצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים שום, פלפל חריף וג`ינג`ר, ומקפיצים הכל יחד במשך כמה דקות.
  • 3 מרתיחים מים בשביל בישול האטריות. מוסיפים כף מלח ומבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. בתום הבישול מעבירים למסננת.
  • 4 מוסיפים לווק גזר, מלפפון וגמבה וממשיכים להקפיץ.
  • 5 כשהירקות מתרככים, מוסיפים לווק סויה, סילאן, חומץ בן יין, רוטב חריף-מתוק ופלפל שחור. ממשיכים להקפיץ במשך כמה דקות.
  • 6 מוסיפים חתיכות פסטרמה הודו, מקפיצים כמה דקות ומוסיפים את האטריות. מערבבים ומכבים את האש. אם רוצים, מפזרים מעל שומשום ו/או בצל ירוק חתוך.
  • 7 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 אפשר להוסיף למוקפץ כל ירק שרוצים או יש במקרר. גם התיבול הינו בגדר המלצה.
  • 2 אם אין לכם חומץ בן יין, אפשר להחליף אותו בכמות זהה של מיץ לימון.
  • 3 אם אתם רוצים להוסיף למנה חזה עוף במקום פסטרמת הודו, צריך להקפיץ אותו עד שהוא "נסגר" ומחליף את הצבע ממש בתחילת התהליך, לפני שמתחילים להקפיץ ירקות.

ציוד נדרש: ווק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 12.4% 24.2% 58.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב