דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פאי תפוחים בתוך תפוח
פאי תפוחים אישי ומקורי
  • 1 מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות. מרפדים תבנית תנור קטנה בנייר אפייה או נייר כסף.
  • 2 בעזרת סכין "קורצים" את חלקם הפנימי של התפוחים הגדולים.
  • 3 בעזרת כף פריזיאן קטנה מוציאים את חלקם הפנימי של התפוחים ומשאירים רק שוליים דקים בעובי 1/2 ס"מ. מפזרים בתוך התפוחים את מיץ הלימון.
  • 4 חותכים את התפוח הקטן לקוביות קטנות.
  • 5 מחממים מחבת על אש קטנה ומשמנים אותה בחצי כפית שמן. מכניסים פנימה את שאריות התפוחים המרוקנים (ללא הגרעינים כמובן) ואת התפוח הקטן שחתכנו לקוביות.
  • 6 מוסיפים מים וקינמון ומבשלים עד לריכוך התפוחים. דוחסים את התערובת לתפוחים המרוקנים ומפזרים מעל שיבולת שועל.
  • 7 אופים 10-15 דקות עד שהתפוחים רכים לגמרי. ניתן לפזר מעל מעט קינמון נוסף.
  • 8 מגישים חם - בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
בריא ביחס לעוגות תפוחים.

ציוד נדרש: כף פריזיאן קטנה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15% 3.4% 2.9% 78.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב