דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (כ- 9 לחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות פסח עם עשבי תיבול
לחמניות פסח טעימות ביותר
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 מרתיחים בסיר על אש בינונית שמן, מים ומלח.
  • 3 מסירים מהאש, מוסיפים את קמח המצה והפלפל הלבן ומערבבים היטב.
  • 4 נותנים לתערובת להתקרר ומוסיפים את הביצים אחת אחת.
  • 5 לבסוף מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים שוב עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 6 עם ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומניחים בתבנית התנור ועליה נייר אפייה.
  • 7 אופים בתנור כ- 30-40 דקות עד שהלחמניות מוכנות ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
למעוניינים ניתן להכפיל את הכמות ולהגיש לצד סלט ירקות. יש לקחת בחשבון שהן נחטפות במהירות האור ולא בטוח שתספיקו להכין סלט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 39.1% 13.9% 46.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב