דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 291 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בסילאן
העוף הכי טעים שתטעמו, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לערבב היטב את כל מצרכי המרינדה, למרוח על העוף ולהניח בצד לספיגת הטעמים למשך כחצי שעה או יותר.
  • 2 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 3 להניח את שוקי העוף בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף (ניתן לכסות קודם בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר כסף), ולאפות כשעה + עוד 10 דקות לא מכוסה.
  • 4 באמצע האפייה רצוי להפוך את השוקיים כדי שתקבלנה צבע משני הצדדים.
  • 5 מומלץ להגיש עם אורז - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בחלקי עוף שונים ולא רק בשוקי עוף (עוף שלם, כרעיים, פרגיות וכדומה). כמובן שיש להתאים את זמני האפייה.

יש להשתמש בשוקי עוף רגילים (במצרכים מצוין המשקל לחלקים אכילים בלבד לשם חישוב הערך התזונתי של המתכון). כמויות מצרכי המרינדה לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 23.7% 39.8% 35.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב