דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה קלה להכנה
עוגת גבינה שנגמרת מהר
  • 1 מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס הסוכר, עד לקבלת קצף נוקשה ויציב.
  • 2 מערבבים בקערה נפרדת את שאר החומרים ומצרפים בתנועות עטיפה את הקצף.
  • 3 שמים תבנית 26 עם מים חמים בתחתית התנור (העוגה נאפית על אדים).
  • 4 שופכים לתבנית 26 משומנת (אפשר גם חד פעמית) ואופים בחום בינוני של 150 מעלות למשך שעה.
  • 5 לאחר שעה שמים נייר כסף על העוגה, אופים עוד חצי שעה ואחר כך מכבים את התנור.
  • 6 משאירים כמה שעות בתנור עד שהעוגה מתקררת לחלוטין ומעבירים למקרר.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לצפות את העוגה עם שוקולד או קצפת.

ציוד נדרש: תבנית 26 (אפשר גם חד פעמית).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 18.6% 25.3% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב